Taalkeuze

Home > Performance series

Performance
Series

Betere prestaties in warme omstandigheden

Performance
Series

Betere prestaties in warme omstandigheden

Sportsbalm Muscle Oil

De Sportsbalm massageoliën gebruik je als je je spieren zo goed mogelijk wil voorbereiden op een stevige workout bij warme weersomstandigheden. Doordat ze diep in de spieren dringen, komt de doorbloeding van de spieren goed op gang. Op naar een betere prestatie!

De producten uit deze collectie

sportsbalm-energizing-oil-massageolie-1

Energizing oil

Spierverzorgende olie voor milde en warme omstandigheden. Door de doorbloeding van de spieren te stimuleren, zorgt de spierolie voor een betere aanvoer van zuurstof en een betere afvoer van afvalstoffen, wat de kans op verzuring, stijfheid en spierpijn zo klein mogelijk maakt. Optimaal presteren dus!

 16,50
sportsbalm-bronzing-oil-massage-olie-1

Bronzing oil

Wil je dat de spierolie je huid mooi bruin en glanzend maakt? Ga dan voor de Bronzing oil. Dezelfde prestatieverbeterende eigenschappen als de energizing oil, maar dan met een bronzend effect. Naast een topprestatie ook nog de goede looks!

 16,50

Spieren verzorgen als een pro

Wist je dat Sportsbalm official partner is van Team Jumbo-Visma? Bekijk onze blog om te zien hoe jij je spieren verzorgt als een echte professional.

Lees verder

Sportsbalm Performance Series

Optimale doorbloeding

De belangrijkste manier waarop onze sport massageolie werkt is door het intensief stimuleren van de bloedcirculatie in je spieren. Je zou misschien denken dat je spieren vanzelf warm en goed doorbloed raken als de temperatuur boven de 20°C uitkomt, maar het is vooral de huid die dan warm en goed doorbloed is. Een warme huid onttrekt juist bloed aan de spieren die je wil gebruiken. Dankzij de Sportsbalm massageolie met ingredienten zoals cajeputi en kamfer wordt de doorbloeding van je spieren optimaal op gang gebracht.

Soepel en ademend

Door de Sportsbalm sportolie te gebruiken, bereid je je spieren en pezen voor op actie en verminder je het risico op blessures. Ook als je spieren stijf of vermoeid zijn kan massageolie voor spieren het verschil maken voor een betere sportprestatie. Je spieren insmeren met onze performance olie voor je training is daarom een belangrijke aanvulling op je warming-up-oefeningen.

Veelzijdig in gebruik

Je kunt onze Muscle Oils het beste gebruiken als de temperatuur tussen de 20°C en 30°C is, dan werkt de sportmassage olie optimaal. Of je nu binnen of buiten sport, een goede voorbereiding is essentieel. In tegenstelling tot sommige andere spierolie sluiten Sportsbalm Muscle Oils de poriën niet af en blijft de huid ademen. Voor het optimale effect wrijf je de massageolie voor spieren 15-30 minuten vóór het sporten in.

“Om te winnen moet je 110% goed zijn. Sportsbalm helpt mij om dit te bereiken”

 

Wout van Aert

Schuurplekken door het zweten in warme weersomstandigheden?

Tijdens warme weersomstandigheden zweet je vaak behoorlijk tijdens een inspanning. Wanneer er frictie ontstaat tussen huid of kleding kan dit leiden tot schuurplekken. Dit kun je voorkomen met onze anti-friction serie!

Bekijk de collectie
Close menu