Taalkeuze

Home > Warming series

Warming
Series

Betere prestaties in koude omstandigheden

Warming
Series

Betere prestaties in koude omstandigheden

Warming-up producten

Waarom zou je vóór het sporten een warme zalf voor spieren gebruiken? Het antwoord is vrij simpel: omdat je zo je spieren voorbereidt op de inspanning die gaat komen! Een betere prestatie én ook nog eens blessures voorkomen!

De producten uit deze collectie

sportsbalm-tijgerbalsem-mild-warming-lotion-1

Mild Warming Lotion

Als de temperatuur tussen de 10°C tot 20°C is raden wij de Mild Warming Lotion aan. Vanwege de luchtige en milde receptuur is deze lotion ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid, of jonge sporters. Kan ook gecombineerd worden met de Medium en Hot Warming Balm.

 16,50
sportsbalm-tijgerbalsem-medium-warming-balm-1

Medium Warming Balm

Als het kwik onder de 10°C zakt is de Sportsbalm Medium Warming Balm een goede keuze. Deze medium spierverwarmer zorgt voor warme en doorbloede spieren en beschermt de huid bovendien met een waterbestendig maar ademend laagje.

 16,50
sportsbalm-tijgerbalsem-hot-warming-balm-1

Hot Warming Balm

Is het kouder dan 5°C? Dan is het tijd voor een spierbalsem die extra warm is: onze Sportsbalm Hot Warming Balm. Deze krachtige balsem beschermt ook slecht doorbloede lichaamsdelen zoals knieën en achillespezen en verwarmt je spieren de hele dag lang.

 16,50

De ideale warming-up

Waarom is een warming-up nodig? En hoe pak je dat het beste aan? Lees het in deze blog!

Lees verder

Sportsbalm Warming Series

Warme zalf voor spieren

Door je spieren op te warmen met zalf die speciaal daarvoor is ontworpen zorg je voor een optimale aanvoer van zuurstof en verbeter je de doorbloeding. Het resultaat: warme, soepele actieve spieren die klaar zijn om aan de slag te gaan. Zo verklein je de kans op spierpijn en blessures én bevorder je de sportprestatie, met name op koude en natte dagen. Spieren opwarmen met zalf is daarom een waardevolle aanvulling op je warming-up-oefeningen.

Warme spierbalsem voor alle omstandigheden

Onze Sportsbalm Warming Series bestaat uit diverse producten die je spieren verwarmen en je sportsessie perfectioneren. Onze spierbalsems variëren van mild tot extra warm en dringen tot diep in de spieren door. Onze Warming Lotion en Warming Balms houden de spieren en pezen langdurig warm en zorgen voor een betere doorbloeding.

Langdurige werking

Je spieren worden optimaal van zuurstof voorzien en kunnen zo optimaal functioneren. In tegenstelling tot sommige andere warming-up crèmes sluit het ademende laagje Sportsbalm de poriën bovendien niet af, waardoor de huid blijft ademen en op een natuurlijke manier functioneert. Vergeet het product niet op tijd aan te brengen: voor het beste effect wrijf je de Sportsbalm 15-30 minuten vóór de activiteit in.

“In een koers draait het om: hoe lang kun je blijven trappen? Sportsbalm helpt ons om in de finale nog net dat beetje extra te geven voor die overwinning”

 

Team Jumbo-Visma

Ligt jouw focus juist op het herstellen van je spieren?

Bekijk dan de producten van de Recovery serie voor de optimale behandeling van spierpijn en een sneller herstel. Zo kun je straks een nóg betere prestatie neerzetten!

Bekijk de collectie
Close menu