Taalkeuze

Home > Support > Over ons

Over ons

Spier- en huidverzorging voor sporters

Over ons

Spier- en huidverzorging voor sporters

Wat is Sportsbalm?

Sportsbalm maakt al ruim dertig jaar kwalitatief hoogwaardige producten voor professionele spierverzorging. Wij zijn een erkend merk onder veel topsporters en -teams; zeker in de fietswereld is Sportsbalm een bekende naam. Niet voor niets is Sportsbalm Official Partner van het Jumbo-Visma wielrenteam. Maar ook buiten de wielerwereld gebruiken steeds meer topsporters in andere disciplines onze spierverzorging. Zo werken wij onder andere samen met het de schaatsploeg Team Zaanlander van Irene Schouten en ook voetbalclub FC Twente. Wij verkopen onze producten inmiddels in meer dan twintig landen zowel online en in winkels.

Optimaal presteren

Ons doel is om sporters het maximale uit zichzelf te laten halen: iedereen wil immers graag de beste zijn! In de wielersport wordt er vaak naar verbeteringen in het materiaal gekeken, maar uiteindelijk moeten de renners zelf de trappers laten draaien. Een topprestatie bereik je alleen als je je lichaam zo goed mogelijk voorbereid. Sportsbalm voorziet sporters daarom van de beste spierverzorging die zij zich kunnen wensen, ongeacht de omstandigheden. Dit doen wij met producten voor vóór, tijdens en na de inspanning.

Hoogste kwaliteit

Door onze eigen hoogwaardige en unieke recepten is Sportsbalm de nummer 1 op het gebied van kwaliteit. Wij zijn altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en werken intensief en exclusief samen met een van de beste laboratoria in Europa. Wij zorgen er bovendien voor dat we onze producten ontwikkelen in samenwerking met artsen en uitvoerig laten testen door topsporters, zodat we verzekerd zijn van het Sportsbalm-effect in de praktijk.

Verantwoord en natuurlijk

Wij stellen niet alleen hoge eisen aan het effect van onze producten, maar vinden het ook belangrijk dat onze spier- en huidverzorgingsproducten op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Omdat natuurlijke ingrediënten minder belastend zijn voor het milieu, gebruiken wij die in onze formules zo veel mogelijk. Ook de duurzaamheid van onze verpakkingen heeft onze aandacht: inmiddels zijn al onze verpakkingen gemaakt van bio-plastic.

Het geheim achter de kwaliteit? De gouden combinatie van product ontwikkeling tussen wetenschap en topsport.

 

Sportsbalm

Magazine

Sportsbalm-team-jumbo-visma-warming-up-wielrennen

Ideale warming-up voor wielrenners

Een warming-up bij fietsen? Is dat wel nodig? Het simpele antwoord is: ja. Lees verder en kom erachter hoe je de beste warming-up bij wielrennen uitvoert.

sportsbalm-anti-friction-chamois-creme-schuurplekken

Hoe kun je schuurplekken voorkomen en behandelen?

Sporters vragen zich vaak af: hoe kan ik schuurplekken op bovenbenen en billen voorkomen? Lees het in onze blog.

sportsbalm-team-jumbo-visma-sportcreme

Je spieren verzorgen als een pro

Wil jij je spieren net zo goed verzorgen als Tom Dumoulin, Wout van Aert of Primoz Roglic? Lees in onze blog hoe je de routine van een kampioen toepast.

Close menu