Taalkeuze

Home > Recovery series

Recovery
Series

Help je spieren sneller te herstellen

Recovery
Series

Help je spieren sneller te herstellen

Crème voor pijnlijke spieren

Voor optimaal spierherstel is het verstandig om na iedere training te zorgen voor een gerichte behandeling met zalf tegen pijnlijke spieren. Of het nu spierpijn na een workout is of gewoon een vastzittende nek, Sportsbalm Recovery series is er voor ieder herstel!

De producten uit deze collectie

sportsbalm-recovery-cream-spierhertsel-1

Recovery Cream

Zijn je spieren stram en pijnlijk of heb je simpelweg last van vermoeide spieren? Dan helpt een spierpijn crème om je klachten te verlichten en je spieren te herstellen. De Recovery Cream verfrist en ontspant terwijl het de huid hydrateert en verzorgt. Het houdt de bloedvaten soepel, versterkt de vaatwanden en stimuleert het de doorbloeding.

 19,95
sportsbalm-cooling-sos-verkoelende-spier-gel-1

Cooling SOS Body Gel

Heb je vooral last van pijnlijke spieren of gewrichten? Dan is een verkoelende zalf een betere keuze. De Cooling SOS Gel werkt ontspannend en verzachtend en stimuleert de bloedsomloop. Ook bij vochtophopingen en sportblessures bevordert deze verkoelende spierpijn zalf het spierherstel en de afvoer van afvalstoffen.

 19,95
sportsbalm-heating-sos-verwarmende-spier-gel-1

Heating SOS Body Gel

Voor zwaarbelaste spieren en pezen vormt de Heating SOS Gel een geschikte behandeling voor spierherstel. Deze gel is langdurig en intensief verwarmend, waardoor het ideaal is voor de stijve en slecht doorbloede spieren in nek, schouders en rug. De gel trekt snel in en kan onder gewone kleding gedragen worden.

 19,95

Hoe kun je sneller herstellen?

Spierherstel begint bij voldoende rust. Maar er zijn meer dingen die je kunt doen om het herstel van je pezen en spieren te bevorderen. Lees het in onze blog.

Lees verder

Sportsbalm Recovery Series

Waarom is herstel belangrijk?

Het is goed om te weten waarom je spieren eigenlijk pijn doen. De spieren doen pijn omdat er door de intensieve belasting kleine haarscheurtjes in zijn gekomen. De pijn is het signaal dat herstel nodig is. Om te zorgen dat deze scheurtjes zo goed en snel mogelijk herstellen, helpt een nabehandeling met de juiste producten. Door het herstelproces in goede banen te leiden worden je spieren zo sterk mogelijk en optimaliseer je je sportprestaties.

Spierpijn crème

Wat doet een zalf voor stijve spieren dan precies? De producten van Sportsbalm Recovery Series gaan gericht te werk om beschadigd spierweefsel te herstellen. Al onze Recovery producten, zowel de spierpijn zalf of gel als de spierpijn crème of lotion, bevorderen de doorbloeding van de spieren. Dit is essentieel om de spiervezels snel weer te repareren en de spieren zo snel mogelijk weer ontspannen en sterk te maken.

Verwarmende of verkoelende spierherstel gel?

Niet iedere (spier)pijn is hetzelfde. Daarom vraagt ieder herstel ook een verschillende aanpak. Kies jij voor een verkoelende of verwarmende spierherstel gel? Of ga je voor een verkwikkende lotion die tegelijkertijd ook de huid verzorgt en hydrateert? Voor ieder herstel heeft Sportsbalm Recovery series een alternatief.

“Onze belangrijkste vraag is: hoe blijven onze spelers het hele seizoen fit? Herstel is key. Sportsbalm draagt daaraan bij.”

 

Ploegarts FC Twente

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom spierpijn en blessures door vóór het sporten een goede warmtezalf voor spieren te gebruiken. Bekijk welke Sportsbalm bij jou past!

Bekijk de collectie
Close menu